O nama

Dobrodošli na sajt ARCADIA.RS

Ovim putem želimo da Vam iznesemo nešto više informacija o nama i našim načinom poslovanja.

Naša osnovna delatnost kojom se bavimo i za koju smo usko specijalizovani je Projektovanje Stambenih Objekata, Dizajn Enterijera i 3D vizualizacija Enterijera i Eksterijera.

Naš glavni cilj je da našim klijentima pružimo kvalitetne usluge projektovanja prateći savremene trendove i ideje u arhitekturi ,koja su i ujedno u skladu prema aktuelnom Zakonu o Planiranju i Izgradnji.
Posebna pogodnost našeg angažmana je ta što uz projekat za izgradnju kuće odmah možemo ponuditi i projekat enterijera kako bi se kompletna usluga zaokružila a budžet zadržao u planiranim granicama. Verujemo da svaki projekat koji nam je poveren zaslužuje individualan pristup i pun kreativni angažman našeg tima.

Za one koji prvi put kreću u izgradnju, tu smo da svojim znanjem i iskustvom ništa ne prepustimo slučaju i verujemo da je naš cilj postignut jedino ako je u radu na projektu ostvareno uzajamno poverenje sa klijentom, a da su konačnim rezultatom zadovoljni i klijent i naš projektni tim.

Nas glani cilj je da nasim klijentima pruzimo kvalitetne usluge projektovanja prateci savremene trendove I ideje u arhitekturi ,koja su I ujedno u skladu prema aktuelnom Zakonu o Planiranju I Izgradnji. Verujemo da svaki projekat koji nam je poveren zasluzuje individualan pristup I pun kreativni angazman naseg tima.

Za one koji prvi put krecu u izgradnju, tu smo da svojim znanjem I iskustvom nista ne prepustimo slucaju I verujemo da je nas cilj postignut jedino ako je u radu na projektu ostvareno uzajamno poverenje sa klijentom, a da su konacnim rezultatom zadovoljni i klijent I nas projektni tim.